DE VISSALON DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 654 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Vissalon Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 20:38 waren weer heerlijk
20 mei 2024 om 23:43 Eten was goed alleen de bestelling kwam een half uur te vroeg
11 mei 2024 om 7:42 Ik had bezorgen om 16.45 uur en ik kreeg mijn eten om 14.30 uur. Ik was toevallig net thuis,maar moest mijn eten opwarmen om 16.45 uur het smaakte niet mee. Eens en nooit meer
9 mei 2024 om 13:50 hier bestel ik nooit meer het kwam een half uur te laat en de patat was koud de rest maakte niet uit dat was haring maar daar bestel ik nooit meer
8 mei 2024 om 8:30 Oud vet. Nooit meer!
7 mei 2024 om 23:09 was weer heerlijk
3 mei 2024 om 19:09 Op en top
3 mei 2024 om 19:08 Goede vis, heerlijke garnalenkroket Voor herhaling vatbaar
28 apr 2024 om 16:09 Gister surimi garnalen besteld en 7 haring. Surimi was heerlijk, alleen de haring was niet vers en rook dan ook niet als nieuw. De haring zag er dof uit ik zou graag het bedrag van de Haring terug willen gestort hebben +/-€15,- Bestelnummer XIU7SW
27 apr 2024 om 14:02 Always delicious as usual!
25 apr 2024 om 11:20 eten was goed alleen de puntjes waren erg droog
22 apr 2024 om 23:47 was weer geweldig zoals altijd ben er heel blij mee dat ik een vaste vistent heeft nu